5
Beoordeeld met 5 van 5
5 van 5 sterren (gebaseerd op 243 reviews)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddelde0%
Arm0%
Verschrikkelijk0%
De meeste van onze beoordelingen zijn afkomstig van onze Facebook-pagina en kunnen daarom worden geverifieerd
Facebook beoordelingen

 

Geef uw feedback over Amp FreQQ

Beoordeeld met 5 van 5
07/10/2021

Bon matériel pour travailler le reggae👍
Sarge toujours la en cas de problème

Cedric
Beoordeeld met 5 van 5
27/09/2021

Absolutly banging! Loving ampfreqq. It makes me wanna play all the tunes I haven’t listened to in ages cus they’re different every time through this. So so fun being in control of the dub.
It was easy to connect to an audio interface to go through my guitar amp as well which is sic having the guitar an delay pedal to jam over the top of the dubs 🤯
Any questions I had were answered so quick and real personable, 🙏 thank you for creating this Sarge, hero!

Josh Day
Beoordeeld met 5 van 5
16/09/2021

The right thing for Reggae DUB lover. Perfect in many ways. You can mix your files and other with add-on.
I recommend to use it with a midi mix table. you can set the controller and the freq the way you want. A clean addition for a soundsystem live mix with reverb and echo effect preset. you can also add samples…
Thank you
One Love

Fred
Beoordeeld met 5 van 5
15/09/2021

Super logiciel ! Service technique super réactif et efficace ! Au top ! Big up Sarge !!!

Jonathan le Goff
Beoordeeld met 5 van 5
13/08/2021

Verbazingwekkend plezier en geluidskwaliteit. Absoluut liefdevolle Amp Freqq.
Ik kan er niet mee ophouden, zo in 1 kleine unit is het geweldig. Ik gebruik op mijn rig op feestjes etc
Highly recommended

decaan
Beoordeeld met 5 van 5
10/08/2021

Veelzijdig, klinkt geweldig en intuĂŻtief in gebruik. Ik hou van dit ding. Het is gemakkelijk om te schakelen tussen het afspelen van platen en digitaal, wat belangrijk voor mij was, en de FX klinken niet cheesy of goedkoop. Eenvoudige en snelle installatie en Sarge was bij de hand en geduldig toen ik vragen had die ik erg op prijs stelde, nogmaals bedankt maat! Je had het mis toen je zei dat dit ding krachtig was, je kit echt naar volgende week kan duwen als je dat wilt. Zelfs gebruikt om een deel van mijn ambient-muziekcollectie af te spelen en het geluid te verfijnen, was erg leuk.

Troy Childs
Beoordeeld met 5 van 5
06/08/2021

A Must-have dub-software. Amp Freqq e' un software che simula un sound system con la possibilita' di riprodurre en modificare le caratteristiche del suono di piu' fonti audio elaborandole con potenti e fantastische strumenti dub.
E' come se fosse uno strumento di musica ma con la semplicita' dell'interfaccia grafica che diventa ancora piu' coinvolgente associando Amp Freqq ad un Akai Midimix: e' un 'gioco di musica' sia per rilassarsi of per sumonare musica dal, con tanti potenziali utenti che possono usarlo.
Secondo me, e' anche uno strumento di apprendimento visivo e sonoro, manipolando en giocando con la forma d'onda.
Il supporto e l'assistenza è super professionale makers van software producono una serie di tutorial e video per raccontare le potenzialità di questo bellissimo software!

Nicola Falasca
Beoordeeld met 5 van 5
29/07/2021

Fantastische software. Ik heb de Amp FreQQ-software en de midi-controller nu ongeveer een jaar geleden gekocht. Ik beheer een klein geluidssysteem in Bristol en ik kan zeggen dat de combinatie software + midi-controller een goede concurrentie is voor een hardware-voorversterker. De flexibiliteit die door de software wordt geboden is fantastisch en het stelt je echt in staat om het beste uit elke luidsprekeropstelling te halen. De effecten zijn ook geweldig, ik heb vooral genoten van de vertraging. Ik zou dit zeker aanraden voor het produceren van mixen en ook voor het spelen op een echt systeem.
Goed gedaan!

salvador catsis
Beoordeeld met 5 van 5
24/07/2021

¡Ongelooflijk! AmpFreqq era brutal en su primera version: muy intuitivo y fácil de utilizar. Pero AmpFreqq v2 ya es una verdadera pasada. Bekijk de uitrusting van Slatwer Studios op het programma. Además, y no menos importante, el servicio de atención al cliente es rápido y eficaz. Groot voor Sarge!

Miller de leeuw
Beoordeeld met 5 van 5
19/07/2021

Zeer gebruiksvriendelijke voorversterker! Het gebruik van de FreQQ sinds rottotom 2019 is een must voor een liefhebber van een geluidssysteem zoals ik!!

Mauro
Beoordeeld met 5 van 5
18/07/2021

El mejor programa para hacer dub!! Sin ninguna duda!! Si te gusta el reggae y el dub tienes que tener esta poderosa herramienta en tu arsenal!! Calidad de sonido al alcance de cualquiera!! No necesitas ni tener stems, con tener una canción o instrumental es suficiente para poder crear algo increíblemente potente!! Úsalo en tus producciones o en directo, estilo soundsystem!! Un Amor y arriba AmpFreQQ!! 💚💛❤ 🔥💣📢

Manu Lopez
Beoordeeld met 5 van 5
16/07/2021

Beste ding ooit. De Freqq is Sick, de guyz zijn de beste, zoveel hulp altijd ~!
Hou ervan!

Dub 4 Lions
Beoordeeld met 5 van 5
12/07/2021

Parfait pour avoir les fonctionnalités d'un preamp sans se ruiner! L'équipe au top

Maxime Deleporte
Beoordeeld met 5 van 5
02/06/2021

Na 4 jaar Amp Freqq gevolgd te hebben is Uniroots Sound toegetreden tot de Revolution!
Fantastisch stukje software dat alle niveaus en frequenties beheert!
Mis het niet!
Merci Amp Freqq

Chris Cros
Beoordeeld met 5 van 5
19/05/2021

Beste digitale dub-voorversterker die er is! Ook geweldige klantenservice! 10/10 zou opnieuw kopen!

Tommy De Schrijver
Beoordeeld met 5 van 5
12/05/2021

De applicatie is fantastisch, ik maak dub op een professionele manier, zowel de controls als de mappings van de applicatie zijn geweldig.
De aandachtsservice is 10, altijd in afwachting en helpt bij de configuratie.
Deze app had veel eerder moeten worden gevonden ...
Heel erg bedankt team, je bent de beste !!!
Dub het !!!

Sergio Movellán Rodríguez
Beoordeeld met 5 van 5
09/05/2021

Geweldig programma en geweldige service! Als je problemen hebt, vraag dan om hulp en het zal zo snel mogelijk worden opgelost!
Nuff respect! Big up amp freqq crew!

Junior Rudy
Beoordeeld met 5 van 5
28/04/2021

Support logiciel, sav au top, l'équipe vous répond directement et trouve toujours une solution à votre problemème. Excellente ervaring

Baptiste Mongin
Beoordeeld met 5 van 5
28/04/2021

J'ai acheter la licence V2, avec akai midimix, j'en suis très satisfait, d'autant que j'ai eu pas mal de soucis d'installation avec mon ordinateur et Sarge a pris les choses en main plusieurs for its succès pour un mapping au top !!
merci a l'equipe freQQ !!!
groot omhoog !!
Zegenen

Mighty-papou
Beoordeeld met 5 van 5
19/04/2021

Fantastische hulp en service van het team, kan geen fout vinden in de service. Elk probleem reageert het team in een mum van tijd. Topservice en een geweldig product.

philip moore