5
5,0 beoordeling
5 van 5 sterren (gebaseerd op 184 reviews)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddelde0%
Arm0%
Verschrikkelijk0%
De meeste van onze beoordelingen zijn afkomstig van onze Facebook-pagina en kunnen daarom worden geverifieerd Facebook beoordelingen

Geef uw feedback over Amp FreQQ

5,0 beoordeling
21/06/2020

Zeer goede admin-service en altijd behulpzaam om te helpen als je problemen hebt,
Veel waar voor je geld, geluid van hoge kwaliteit, kan niet stoppen met spelen maatje ga zo door met het goede werk
JahMaker

Andy Paice
5,0 beoordeling
18/06/2020

Ik zou dit ten zeerste aanbevelen, een geweldige aanvulling op elk geluidssysteem. Het team biedt een geweldig product en technische ondersteuning.

Adam Markham
5,0 beoordeling
18/06/2020

Merci à toute l 'équipe de Amp Freqq voor ce logiciel de malade, il remplace un vrai preamp ... il est super efficasse!
Le mix final est ultra propre.
Het heeft een voorversterker en een mogelijkheid om op maat te kijken. Je le recommande sans hésitations !!!
GROOT!

Moshi Kamachi
5,0 beoordeling
17/06/2020

Groeten Dubfreqq mensen. Ik kom uit Japan. Ik raad deze slechte dingen Amp Freqq ten zeerste aan. Dit is niet alleen een app op de computer. je kunt Dubwise overal tevoorschijn halen. geen zorgen om te downloaden volledige ondersteuning is perfect en vriendelijk. je vergeet dat de tijd gaat.

Hirotaka Seki
5,0 beoordeling
13/06/2020

Ik heb Amp Freqq ongeveer 3 weken gehad, het was elke dag een plezier om ermee te spelen. Ik ben een radiopresentator en ik heb een Denon-controller met Serato en ik combineer het met Amp Freqq, vooral wanneer ik mijn Roots & Culture Show heb, Kerstmis is vroeg voor mij gekomen
Ik hou er meer van dan gekookt eten! ???

Bobby Gee
5,0 beoordeling
12/06/2020

Programma Fantastico! eenvoudig en intuïtief te gebruiken, met een snelle bediening per computer en een casus in een geluidssysteem. Ha svoltato la mia quarantena ???

Fabio Saitto
5,0 beoordeling
11/06/2020

Super sound app voor soundsystem / dj. Ik ben dol op deze nieuwe versie 2. ???

Joeri Lars
5,0 beoordeling
05/06/2020

Ik gebruik Amp Freqq V2 nu meer dan een maand. Ik ben echt verrast door dit programma. Het is echt alsof je op een echte voorversterker speelt. Je kunt de bas echt goed versterken voor een echt geluidssysteem. Het geeft mijn vinylcollectie echt een boost. Ik ben erg blij met de klantenservice. Ze beantwoorden snel en met geweldige reacties. Als je nog steeds twijfelt, koop het dan gewoon!

Cedric Preaux
5,0 beoordeling
31/05/2020

Als je van dubmuziek houdt ... zul je er meer van genieten met AmpFreQQ! Perfect om binnensessie te spelen, maar wat is er geweldig ... buitensessie waar je maar wilt! Verspreid de DUB in jouw stad! Big up!

Eryk WadaDa Smolarek
5,0 beoordeling
29/05/2020

Dit gaat over DUB-revolutie! Ongelofelijk, ga zo door, je maakt mensen blij !!

Rodéric Nelson
5,0 beoordeling
21/05/2020

Hola me llamo Leon Selector soja verantwoordelijk voor Radio Rototom y estoy usando Amp Freqq hace un tiempo, lo adquirí en el Rototom Sunsplash en España y me encanta juego en casa y ahora con la versión nueva paso horas usándolo. Lo recomiendo. Apoyemos pequeñas empresas! Bigup!

Leon Selector SPANJE
5,0 beoordeling
21/05/2020

Amp Freqq is echt een geweldige app waarmee je op de voorbank van Dub-muziekselectie kunt komen, je kunt de meeste effecten hetzelfde doen als een echte voorversterker, persoonlijk is deze app voor mij onbetaalbaar, breng zoveel uren plezier met het spelen van je favoriet roots en dub muziek en ze te kunnen mixen zoals je zou horen bij een shaka of abashanti of kanaal één dans is geweldig voor mij en als je AmpFreqq nog niet hebt geprobeerd, mis je echt, wees die selector, die voorversterker-controller, er is niets die er zijn om dit te evenaren of u de opties te geven die het doet Ik raad deze app AMP FREQQ ten zeerste aan alle reggae-muziekliefhebbers en alle soorten muziek aan, breng de muziek tot leven, JAH weet dat ik van deze app hou !!

Rico Rodex
5,0 beoordeling
19/05/2020

Als je er eenmaal aan begint kan je niet meer stoppen zo wordt dit product geleverd. Is het geld 100% waard

Roggy Douglas NEDERLAND
5,0 beoordeling
15/05/2020

Fantastisch geluid met warme, grote bas en heldere hoge tonen. Het is in feite een 4-weg voorversterker in softwarevorm met een ingebouwde sirene en de mogelijkheid om samples, spinback-tracks af te spelen, tracklists op te stellen, de frequenties te doden / versterken, het te vermengen met FX en Dub Nirvana te bereiken. Een enorme hoeveelheid plezier, als je eenmaal alles hebt ingesteld, en hoofdman Sarge heeft een geduldige, vriendelijke en persoonlijke benadering die je gewoon nergens anders zult vinden. Hij besteedt veel zorg, liefde en moeite aan dit product, dat een geweldige prijs-kwaliteitverhouding heeft. Het wordt over de hele wereld gebruikt, zelfs door degenen die aanvankelijk sceptisch waren dat software in de buurt kan komen van hun geliefde en dure voorversterkers, sirenes, grapic EQ's en alle paraphanelia die deel uitmaken van de scene. Je zou je gemakkelijk kunnen voorstellen dat je een laptop en controller in een tas stopt en in een bus of fiets naar een optreden stapt (als we dat weer kunnen! 😉) en gewoon op een fatsoenlijke PA aansluit en hem in Shaka-stijl opfleurt. Big tings a gwaan inna Amp Freqq style en fashaan, zoals ik zou zeggen! 🙂

Leo B

Reactie van AmpFreQQ

Uit Uk

5,0 beoordeling
14/05/2020

De beheerder is erg behulpzaam om u op dit apparaat te installeren. Ik heb het met veel plezier gebruikt en het klinkt heel erg goed, ik hou van de sirenes. Voor DJ's zoals ik die reggaemuziek spelen, is dit een goede set-up ...
Sterk aanbevolen bedankt

Jah Maker
5,0 beoordeling
14/05/2020

Geweldig! Of je nu nieuw bent in muziekproductie of een doorgewinterde dub-selector bent, dit is ongelooflijk! Ik heb een redelijk goed uitgeruste studio, maar de software en controller zijn zo leuk. Liefde en respect voor Sarge & the Amp Freqq crew. One Love, One people, Bouw bruggen, geen muren, laat zuur vallen, geen bommen, maak DUB geen oorlog x

Lash Marash UK
5,0 beoordeling
13/05/2020

Luister nu aandachtig, EEN VAN DE BESTE TING die ik tot nu toe in mijn leven heb meegemaakt! van gisteren, ik slaap minder, omdat ik het niet kan weerstaan om muziek te gebruiken, te spelen, ervan te genieten en gelukkig te zijn in mijn kleine onderkomen, en alles door de mixer te verspreiden wat ik voel, of wat moet ik laten zien en leren. Jah zegen jullie allemaal die aan dit project hebben gewerkt! Begeleiding en bescherming!

Gál Tamás HONGARIJE
5,0 beoordeling
13/05/2020

Dus kocht ik de bundeleditie die wordt geleverd met de software en de controller.
Ten eerste, voordat ik zelfs maar iets heb, vraagt de persoon die de leiding heeft over dit account en die mensen teruggeeft alles wat ik kan zeggen dat hun klantenservice ongeëvenaard is, 100% oprecht en zo blij om het product en andere dingen te beschrijven die je er misschien van weerhouden om het te krijgen!
Dus ik had toegang tot de software vóór de controller en alles wat ik kan zeggen is dat ik dacht dat het aanvankelijk moeilijk was, maar ik realiseerde me hoe slim deze software is! Als je iets hebt dat MIDI-mappable is, dan kun je met deze software dat doen, dus ik bracht een oude controller in kaart die ik had, en was echt onder de indruk!
De controller kwam! En de kwaliteit van de layout en waar alles op de controller staat is erg mooi en werkt heerlijk! Toen kocht ik de Berhringer UFO202 en nu sta ik toe dat al mijn vinyl via de software wordt afgespeeld, wat fantastisch is, want het komt het dichtst in de buurt van een echt vermogen van een echt geluidssysteem!
Deze algehele aankoop was zo'n plezierige ervaring en ik hoop in contact te blijven met jullie!
AANBEVOLEN VOOR ALLE & GOED DE GELD WAARD

Rashead 'sheady' Allen
5,0 beoordeling
12/05/2020

Dit is geweldig, niet alleen als aanvulling op mijn soundsystem setup, maar ook als een draagbare oplossing voor kleine evenementen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Helemaal uniek en over de functionaliteit is goed nagedacht.

Alyn David Curtis UK
5,0 beoordeling
11/05/2020

Amp FreQQ è un software da sogno. Mi permette di suonare la mia musica in un modo in cui non potevo credere che fosse possible. Mogo persino riprodurre musica in streaming da Internet. Ho fatto mixtape e mi sono divertito.
Il team offre un ottimo prodotto e il supporto tecnico è fantastico.

Umberto Giannuzzo ITALIË